Over ons

VRAAG VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

+31 627305532

Sterke fundering

Wie zijn wij

Van Dams en Doorson is in 2020 opgericht door Stiffano van Dams en Dwight Doorson. De twee vrienden kennen elkaar al sinds hun jeugd en hebben door de jaren heen samen een sterke fundering opgebouwd. Hun vriendschap is gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en loyaliteit. Deze waarden is niet alleen de basis voor hun vriendschap, maar ook die van bouwbedrijf Van Dams & Doorson.

Gedreven om de bouwsector te veranderen door eerlijkheid als prioriteit te hebben, werken Van Dams & Doorson met de beste mensen uit het vak. Zij worden niet alleen geselecteerd op kwaliteit, maar ook op hun mogelijkheid om open te communiceren met de opdrachtgevers. Op die manier kan Van Dams & Doorson garanderen dat u altijd weet waar u aan toe bent, vanaf het eerste contact tot de laatste klus.

Bonded & Insured License Number #12345863

Sterke fundering

WAT KLANTEN ZEGGEN

"Duis quia explicabo minim, excepteur repellendus ipsa dis ante non fringilla orci interdum semper acinia taci."
Mia Betty
"Per senectus temporibus eros eaque! Mollis similique quisque dicta aliqua accusantium inventore! Quam dui. Molestias illum, commodi risus, ornare pulvinar doloremque, aliqua. Sed torquent? Euismod magna".
Timothy Goodman
"Duis quia explicabo minim, excepteur repellendus ipsa dis ante non fringilla orci interdum semper acinia taci. Logo nestms ajja oapn jahh no use jam!"
Adam Stone

Ons doel

MISSIE

Van Dams & Doorson heeft als missie om onze opdrachtgevers tijdens het hele project zekerheid te bieden. Zekerheid over de prijs, over de gang van zaken en over de voortgang. Wij vinden het belangrijk om op elkaar te kunnen rekenen en zullen die zekerheid ook meenemen in de samenwerking met onze opdrachtgevers.

Ons doel

VISIE

Om dezelfde kwaliteit en openheid van communicatie te kunnen waarborgen, moeten de mensen waarmee wij samenwerken ook voldoen aan onze eisen. Dit houdt in dat wij van iedereen heldere communicatie verwachten.

Ons doel

WAARDEN

Zekerheid bieden. Dat is onze belangrijkste waarde. Dit betekent dat wij helder communiceren met onze opdrachtgevers, en waarde hechten aan het opbouwen van een goede band.

Over ons

Van Dams & Doorson Bouw is een multi-inzetbaar bouwbedrijf dat alles van A tot Z regelt. Wij helpen u bij de verbouw, renovatie en onderhoud van uw panden, en denken daarnaast met u mee over schoonmaak en eventuele transport. Zo bespaart u kosten en bent u ervan verzekerd dat alles dezelfde kwaliteit heeft. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

  • Comeniusstraat 217, 1065 BM  AMSTERDAM

  • +31 6 27 30 55 32

  • +1 800 977 78 80
  • info@vandamsdoorson.nl

Openingstijden

Maandag08:00 — 17:30
Dinsdag08:00 — 17:30
Woensdag08:00 — 17:30
Donderdag08:00 — 17:30
Vrijdag08:00 — 17:30
GeslotenCLOSED

Copyright © 2021 VAN DAMS & DOORSON | Privacybeleid | Gebruik van cookies | Gebruiksvoorwaarden